Stichting Houtense Hodoniemen

Onderzoekt straatnamen, boerderijen, onroerend goed en adellijke families in Houten en omgeving

Adellijke Families in het Kromme-Rijngebied

         

Intekenlijst van leden van het Ridderschap van Utrecht zoals failileden De Pesters, Bosch van Drakestein, Van Hardenbroek, Van Tuyll van Serooskerken, Van Zuijlen van Nijeveld, Marchman Wuytiers, Van Reede van Outshoorn, Taets van Amerongen om een beeld van Koning Willem I op te richten in de stad Utrecht. Bron: HUA, 96-2. Intekenlijst van leden van het Ridderschap van Utrecht zoals failileden De Pesters, Bosch van Drakestein, Van Hardenbroek, Van Tuyll van Serooskerken, Van Zuijlen van Nijeveld, Marchman Wuytiers, Van Reede van Outshoorn, Taets van Amerongen om een beeld van Koning Willem I op te richten in de stad Utrecht. Bron: HUA, 96-2.


Een persoon getekend in kostuum van hoe het Ridderschap van Utrecht het zich wenste hoe leden van het Ridderschap zich bij bijeenkomsten zouden kleden rond 1838-1840. Bron: HUA, 96-2. Een persoon getekend in kostuum van hoe het Ridderschap van Utrecht het zich wenste hoe leden van het Ridderschap zich bij bijeenkomsten zouden kleden rond 1838-1840. Bron: HUA, 96-2.


Intekenlijst van leden van het Ridderschap van Utrecht zoals failileden De Pesters, Bosch van Drakestein, Van Hardenbroek, Van Tuyll van Serooskerken, Van Zuijlen van Nijeveld, Marchman Wuytiers, Van Reede van Outshoorn, Taets van Amerongen, d' Yvoy om een beeld van Koning Willem I op te richten in de stad Utrecht. Bron: HUA, 96-2. Intekenlijst van leden van het Ridderschap van Utrecht zoals failileden De Pesters, Bosch van Drakestein, Van Hardenbroek, Van Tuyll van Serooskerken, Van Zuijlen van Nijeveld, Marchman Wuytiers, Van Reede van Outshoorn, Taets van Amerongen, d' Yvoy om een beeld van Koning Willem I op te richten in de stad Utrecht. Bron: HUA, 96-2. 

 


 

E-mailen
Info